3 Αυγ 2019

Αποτελέσματα Κατηγορίας Ποιημάτων - 7ος Διαγωνισμός Ελεύθερης Γραφής

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού για τα ποιήματά μας. Μετά την αξιολόγηση από τους 3 κριτές μας (Σπύρος Ποδαράς, Ευάγγελος Ρήγας και Αντώνης Σαμολαδάς), τα 11 που προκρίθηκαν στην 2η και τελική φάση, αναρτήθηκαν και διαβάστηκαν από τους αναγνώστες μας οι οποίοι ψήφισαν τα αγαπημένα τους.

Πριν ανακοινώσουμε τους νικητές που βγήκαν από τις περισσότερες από 750 ψήφους σας, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι τα 3 ποιήματα που διαβάστηκαν περισσότερο με βάση τις επισκέψεις που είχε το καθένα. Τα 3 πιο πολυδιαβασμένα ποιήματα λοιπόν είναι (μέχρι τώρα):
1. "Αιμοδιψείς Έρωτες" από την Ξένια Ζαρκαδούλα
2. "Πόσο αλάτι να σηκώνει η πληγή;" από την Τζωρτζίνα Κουριαντάκη και
3. "Σαν κάτι που μου μοιάζει" από την Αλεξάνδρα Χουλιάρα

Αλλά ας μην κρατάμε περισσότερο την αγωνία. Οι 3 νικητές του διαγωνισμού μας είναι οι παρακάτω:


1. "Πόσο αλάτι να σηκώνει η πληγή;" από την Τζωρτζίνα Κουριαντάκη με ποσοστό 45,04%

2. "Νανούρισμα" από τον Αλέξανδρο Σαγρή με ποσοστό 13,49%

3. Συμμετοχή του Μιχάλη Νασρή (χωρίς τίτλο) με ποσοστό 11,45%

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ψήφους και τα ποσοστά της κάθε συμμετοχής...

Συγχαρητήρια σε όλους αφού τελικά αυτό που μετράει είναι η δυνατότητα έκφρασης μέσα από την ποίηση και η πιθανότητα αυτό να αγγίξει ακόμα και έναν είναι πολύ σημαντική.

Να ευχαριστήσουμε ακόμα μία φορά τόσο τους κριτές όσο και όλους τους συμμετέχοντες που μας εμπιστεύτηκαν και αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους. Το επόμενο διάστημα (αφού λήξει και η ψηφοφορία των πεζών) θα αναρτηθούν όλα τα ποιήματα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό αφού όπως έχουμε πει αρκετές φορές, ο βασικός μας σκοπός είναι ο καθένας να μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του και να βρει έναν τρόπο να τα επικοινωνήσει με τους αναγνώστες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24