25 Φεβ 2017

"Το αγκάθινο Στέμμα" από τον Θεόφιλο Γιαννόπουλο

Υπό έκδοση βρίσκεται από τις εκδόσεις ΕΞΗ το βιβλίο του βραβευμένου λογοτέχνη Θεόφιλου Γιαννόπουλου, με τίτλο "ΤΟ ΑΓΚΑΘΙΝΟ ΣΤΕΜΜΑ". Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και να είναι καλοτάξιδο!



Λίγα λόγια για το έργο:

"ΤΟ ΑΓΚΑΘΙΝΟ ΣΤΕΜΜΑ" -Συγγραφέας: Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Υπόθεση:

 
"Ένα χρυσό δαχτυλίδι με έμβλημα τον δικέφαλο αετό
Μια κωδικοποιημένη βυζαντινή επιστολή ενός βασιλικού αγγελιοφόρου
Ένα βιβλίο-κειμήλιο της Ορθοδοξίας
Ένα πρωτόγνωρο κυνήγι θησαυρού στις μυστικές κατακόμβες της Θράκης
«Όπου κι αν πας, θα είμαι δίπλα σου… Συνέχισε να διαβαίνεις ατρόμητος μέχρι εκεί που η λογική φοβάται…». Ο ίδιος επαναλαμβανόμενος εφιάλτης στοίχειωνε κάθε φορά τα όνειρά του.
Ένας καταξιωμένος συγγραφέας αστυνομικού μυθιστορήματος, έχει χάσει την έμπνευσή του. Ωστόσο, ένα όραμα του αποκαλύπτει πως η πραγματικότητα κρύβει μερικές φορές μεγαλύτερες εκπλήξεις απ’ ό,τι η φαντασία που πιστεύει πως έχασε. Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα του βυζαντινολόγου φίλου του από την Ξάνθη, θα οδηγήσει τα βήματά του στη Θράκη. Έτσι ξεκινά μια αγωνιώδης αναζήτηση μέσα από μυστικές υπόγειες διόδους, κατακόμβες και καλά σφραγισμένες πύλες αρχαίων και βυζαντινών ναών. Οι δύο φίλοι καλούνται να αναγνωρίσουν τα σημάδια που άφησαν πίσω τους οι αρχιτέκτονες αυτού του υπόγειου δικτύου, που κρύβει μέσα του τα μυστικά της Ορθοδοξίας και της Ιστορίας. Ο τάφος του Ισαάκιου Κομνηνού, η μοίρα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου τη στιγμή της Άλωσης και ένα αγκάθινο στέμμα. Όμως, πόσα από αυτά τα μυστικά πρέπει να αποκαλυφθούν; Η ζωή τους κινδυνεύει, το ισπανικό Τάγμα δεν μπορεί να τους επιτρέψει την αποκάλυψη….
Ένα καταιγιστικό θρίλερ μυστηρίου, που εξελίσσεται σε ένα ιστορικά τεκμηριωμένο περιβάλλον. Μυστικές δίοδοι, γρίφοι, σύμβολα και ένα ανελέητο κυνηγητό συνθέτουν το σκηνικό όπου τοποθετείται η δράση αυτής της απρόβλεπτης αναζήτησης.

Περισσότερες πληροφορίες για την κυκλοφορία του έργου: Εκδ. ΕΞΗ, Λουίζης Ριανκούρ 13, Τ.Κ 115 23, Αμπελόκηποι, Αθήνα, Τηλ. 211 41 11 078 E-mail info@ekdoseiseksi.gr (https://www.facebook.com/ekdoseiseksi/?ref=br_rs)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24