27 Φεβ 2016

Best of 2015 by Koalakia...Ο νικητής του διαγωνισμού

Επειδή όπως λένε το καλό πράγμα αργεί να γίνει, έτσι και εμείς καθυστερήσαμε λίγο την ανάδειξη του νικητή του διαγωνισμού. Αλλά έφτασε η ώρα για την κλήρωση που ανέδειξε τον μεγάλο νικητή μας. Αρκετές οι συμμετοχές σας (89 τον αριθμό) ενώ κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν και το twist που πρόσφερε επιπλέον συμμετοχές σε όποιον πρότεινε κάποιον φίλο ή φίλη να πάρει μέρος στον διαγωνισμό.

Όπως και σε όλους τους προηγούμενους διαγωνισμούς μας, χρησιμοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα τυχαίας επιλογής του site www.random.org για να μας δώσει τον μοναδικό νικητή. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκε η επιλογή List randomizer που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να εισάγει μία λίστα (με ονόματα στη δική μας περίπτωση, όπως φαίνεται και στο print screen) και με τυχαίο τρόπο αυτή η λίστα να μπει σε μια σειρά.



Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μας είναι....



ΚΑΤΙΑ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ






Στο παραπάνω print screen φαίνεται η αρχή της τυχαίας λίστας που μας έδωσε η εφαρμογή. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο καταστεί ανέφικτη η επικοινωνία με την 1η νικήτρια μέσα στις επόμενες 3 ημέρες, θα προχωρήσουμε στη 2η νικήτρια κ.ο.κ.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Κάτια, η οποία έχει τη δυνατότητα να επιλέξει 1 cd ή 1 dvd ή 1 βιβλίο το οποίο θα ήθελε να της στείλουμε ως δώρο.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για το χρόνο που αφιέρωσαν να απαντήσουν στο γκάλοπ μας και να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Σας περιμένουμε όλους σε επόμενους διαγωνισμούς...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24