31 Ιαν 2015

Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ OSCAR AWARDS 2015!!!!!



Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, τα Koalakia δίνουν το παρόν (όχι, δεν θα είμαστε στην τελετή!!!) στα βραβεία OSCAR με το σχετικό γκάλοπ (ψηφίστε εδώ!!!) αλλά και τον πατροπαράδοτο πλέον διαγωνισμό μας!!!!
Αυτή τη φορά είπαμε να εμπλουτίσουμε κάπως τα δώρα του διαγωνισμού. Έτσι, θα αναδειχθούν 3 νικητές μετά από ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου, ημέρα της Τελετής Απονομής των φετινών OSCAR AWARDS. Ο 2ος και 3ος νικητής θα κερδίσουν ένα DVD ταινίας που στο παρελθόν έχει διακριθεί στα βραβεία. Ο 1ος νικητής θα κερδίσει την Βίβλο των υπέρτατων ταινιών (όπα, κόψε κάτι!!), το βιβλίο που συγκεντρώνει τις 1001 ταινίες που πρέπει να δει κάποιος πριν αποδημήσει εις Κύριον (μακάβριο αλλά έτσι είναι ο τίτλος – «1001 Movies You Must See Before You Die»).

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας θα πρέπει να κάνετε τις εξής απλές κινήσεις:



1) Να κάνετε Like στη σελίδα μας στο fb (αν δεν έχετε ήδη κάνει)
2) Να κοινοποιήσετε την συγκεκριμένη ανάρτηση που αφορά τον διαγωνισμό
3) Να στείλετε με mail (koalakia2012@gmail.com) ή με μήνυμα στο fb το ονοματεπώνυμό σας. Ως απάντηση από εμάς θα σας σταλεί ένας μοναδικός αριθμός με τον οποίο θα μπείτε στην κλήρωση.


Θα σας παροτρύναμε να ψηφίσετε στο γκάλοπ μας ώστε στις 22 Φεβρουαρίου να ανακοινώσουμε τα δικά μας βραβεία και να δούμε πόσο συμφωνούμε με τους ειδήμονες και την Ακαδημία? Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου.

6 σχόλια:

who is online

Ad24