6 Αυγ 2014

Blended (2014 – ελληνιστί «Μαζί…με το ζόρι»)



Βαθμολογία 2,5 / 5



Αναζητάς μια καλή κωμωδία, που θεωρώ ότι είναι το πιο δύσκολο είδος, και πέφτεις πάνω στον Adam Sadler και στη Drew Barrymore. Αφού πρώτα παθαίνεις ένα μικρό déjà vu, θυμάσαι ότι ο Sadler, συνήθως  γυρίζει υποφερτές κωμωδίες (όχι τόσο οι τελευταίες του βέβαια) ενώ και ο συνδυασμός με την Barrymore δημιουργεί μία καλή χημεία. Και αποφασίζεις να τη δεις….!!
Το στόρι ακολουθεί την πεπατημένη με τους πρωταγωνιστές να βγαίνουν για ένα τυφλό ραντεβού που είχε ατυχής κατάληξη (και σύντομη) αλλά τελικά να αναγκάζονται να περάσουν τις διακοπές τους μαζί σε ένα ξενοδοχείο όπου όλοι οι φιλοξενούμενοι αποτελούνταν από ζευγάρια με τα παιδιά τους από άλλους γάμους. Στόχος ήταν η σύσφιξη των σχέσεων της οικογένειας. Αυτό αποτελεί και το στοιχείο πρωτοτυπίας στην ταινία. Δεν ανακαλύψαμε βέβαια και τον τροχό…αλλά δίνει έναν διαφορετικό τόνο στην ταινία. Νομίζω είναι κάπως περιττό να συνεχίσω την περιγραφή της υπόθεσης αφού όλοι καταλαβαίνουμε που θα καταλήξει το love story!!

Η ταινία είναι ακριβώς αυτό που περιμένει κανείς. Ελαφρύ χιούμορ, ολίγον χοντροκομμένο σε μερικές στιγμές. Γλυκές έως γλυκανάλατες σκηνές μεταξύ των πρωταγωνιστών, οι οποίοι δίνουν ακριβώς αυτό που αναμένεις από αυτούς. Ομοίως και τα παιδιά των 2 που συνοδεύουν το ζευγάρι στις διακοπές. Καλή η σκηνοθεσία του Frank Coraci, ο οποίος απλά χρησιμοποιεί την ομορφιά του τοπίου και την πολυτέλεια του ξενοδοχείου για να μας ταξιδέψει σε μέρη που μάλλον δεν θα πάμε ποτέ.
Εν ολίγοις…μια σχετικά καλύτερη ταινίας σε σχέση με τις τελευταίες απόπειρες του Sadler (το Grown Ups 2 απλά δεν υπάρχει), με συνηθισμένο σενάριο και χωρίς μεγάλη πρωτοτυπία την οποία όμως μπορεί κάποιος να την ευχαριστηθεί αρκεί να γνωρίζει εξ αρχής ότι θα παρακολουθήσει κάτι ανάλαφρο, μια αισθηματική κομεντί και όχι ποιοτικό κινηματογράφο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24